Lëngu magjik që shëron veshkat dhe mëlçinë

Sipas mjekësisë tradicionale ruse, e cila më vonë depërtoi edhe nëpër disa pjesë të mira të Europës, rrepa e kuqe është njëri ndër ilaçet kryesore për tension të lartë.

Por më pas, ata vërtetuan që rrepa e kuqe normalizon dhembjet e veshkave, mëlçisë, si dhe parandalon kancerin,

Përgatitja e lëngut magjik nga rrepa e kuqe, është si më poshtë.

700g rrepë të kuqe,
2 lugë të mëdha gjelle miell,
200g sheqer,
3.5gr rrush të thatë.

Fillimisht pastrohen rrepët e kuqë, dhe ndahen në pjesë të imëta. Pasi të ndahen, vendohen në një enë. Më pas shtohet rrushi i thatë, 2 lugë miell dhe 200g sheqer. Ena mbushet me ujë dhe të tërë këto përbërës përzihen.

Ena duhet mbyllur mirë, në mënyrë që mos të marrë ajër, dhe lëngu duhet të qëndrojë në një vend të ngrohtë për 6 deri në 7 ditë.

Pas shtatë ditësh, ju mund të filloni ta konsumoni lëngun. Fillimisht ju duhet të pini 3-4 lugë gjelle tre herë në ditë, para ushqimit. Pjesën tjetër të lëngut e vendosni në frigorifer.

Lëngun mund ta konsumoni deri sa të shpenzohet i tëri.

Pasi ta keni pirë të tërë lëngun, pushoni 3 muaj, dhe pas 3 muajsh filloni ta konsumoni prap. Dhe vazhdoni në këtë formë, deri sa trupi juaj të jetë pastruar nga secila sëm undje. Ju bëftë mirë!