I HARROl paratë në bankomat, SHlKONl çfarë ndodh kur i shohin Të tjerët (Video)

Eksperiment interesant me para të nxjerra nga bankomati.
Sa prej jush u ka ndodhur të harroni t’i tërhiqni paratë nga bankomati?Një probIem i tillë ndodh ku do në botë.

Por, çfarë do të ndodhë me to nëse dalin nga bankomati dhe ju jeni larguar nga vendi i ngjarjes, përcjell lajmeflesh.
Një eksperiment i tillë është bërë nga një kanal në Youtube andaj shiheni rezultatin.