Ѕa çuna duhet të kaloje një femër që të quhet k*rvë? Ѕhqiрtarët befaѕojnë me рërgjigjet (Video)

Besojeni apo jo, por kjo pyetje i është bërë vajzave dhe grave të Tiranës nga “Zjarr Tv” e përgjigjet e tyre do t’ju shkrijnë së qeshuri.

Sakaq në videon e bashkëngjitur lajmit mund të shikoni se si reagojnë gratë e vajzat shqiptare të cilat nurmat i variojnë nga 3 në 10 meshkuj.

https://youtu.be/hJqOrlLipjQ