“Martohuni рara se të bëhet ftohtë”, nisin talljet раѕi ministrja tha të izolohen shtëрitë

Ministrja Artane Rizvanolli ka folur sot në Kuvendin e Kosovës ku ka arsyetuar vendimin e Qeverisë së Kosovës për zgjatjen e masave emergjente për furnizim me energji. Ajo ka thënë se si Qeveri kanë marrë disa masa për përballjen me këtë situatë derisa ka dhënë edhe disa këshilla për qytetarët.

Madje ajo bëri thirrje që qytetarët t’i izolojnë shtëpitë përpara se të ftohet moti derisa ka potencuar se duhet të ndërrohet edhe mënyra e ngrohjes, pra që të mos shfrytëzohet rryma për ngrohje.

Edhe këtë herë, kjo deklaratë u bë virale dhe nisën talljet, disa prej të cilave i gjeni më poshtë.