Më në fund, WhatsAрр рlotëson dëshirën: Askush nuk ju sheh më nëѕe jeni online

Më në fund, nga WhatsApp vjen një lajm i mirë. Nuk është nevoja të fshiheni e të gjeni opsionin për të “zhdukur gjurmët”,

sepse WhatsApp po punon për të ofruar mundësinë për të fshehur statusin “online”.

Të gjithë përdoruesit do të kenë mundësinë të fshehin statusin e tyre dhe të mos jenë të detyruar t’u përgjigjen atyre që shohin kur janë online.