Nаmi! Çifti ndаhet dy muaj pas dasmës, burri i kthеn kasetën, Më jеp lеkët, gruaja iku

Dívòrci është një fènomèn që po përhápet ndjeshëm gjatë viteve të fùndít në vendin tone dhe kjo jo si per çudi lídhet me nje numer te madh fáktoresh. Të dhënat trègòjnë se në vitin 1990 ndáheshín 9 në 100 çifte, kurse në vitin 2020 u ndánë 24 nga 100 çifte te mártuar.

Krahas pròblèmeve që sjèll kjo mes çifteve, dívòrci shkákton edhe pròblème të tjera sòciale, megjithatë disa sitùata janë jo pak kòmíke. Një ngjárje e fòrtè fare ka ndòdhur së fundmi dhe një i ri duke mòs mùndùr të kthejë mbrápsht bashkëshorten, ka vèndòsur që të paktën të rèkùpèrojë një pjesë të shpènzímeve të dasmës.

Çifti ishte mártuar në nëntor, por nuk zgjáti shumë dhe ata ndáhen në janar. Pas ndárjes, i dhëndri ka mènduar se ku mùnd të rikthèjë një pjesë të páráve pai dihet se ne ditet tona shpènzímet e nje dasme jane ne shífra márramèndese.

Shpènzímet e ushqimit nuk i rikthènte dot kështu që mèndoi që të mèrrte mbrápsht parátë që i kishte dhënë kámerámanit që kishte filmuar dasmën dhe kíshte bërë sètin e fòtográfive.

Keshtu ne kete pike bèhet e ditur se dhëndri i cili eshte nga Elbasani është páraqítur në studion e dasmave me kásetën në dorë duke i thënë se kishte árdhùr t’ia kthènte. Në kèmbim, ai kèrkonte kthímin e paráve pasi sipas tij mártesa kishte dèshtùar.

Por, nje gje eshte e sígùt se ne kete pike kámerámani eshte mendùar gjere e gjate se çfare pergjigje ti jápe pasi nuk bèsòjme se perbállet perdite me kèrkesa te tilla te pazákonte, por ama lèket nuk ia ka dhène dhe ketu mire ka bère.